Τι είναι το IC Truck?

Τι είναι το IC Truck?

Τα επονομαζόμενα Show Cars που ανήκουν στην Inter Cars, με το πέρασμα των ετών έχουν επισκεφθεί εκατοντάδες καταστήματα τόσο στην Πολωνία όσο και στις θυγατρικές της σε 16 χώρες της Ευρώπης. Πέρα από την προώθηση, τα αυτοκινούμενα αυτά συνεργία έχουν κυρίως τον ρόλο των Τεχνικών Εκπαιδεύσεων. Τα θεαματικά αυτά φορτηγά, σε κλάσματα του δευτερολέπτου μετατρέπονται σε αίθουσες εκπαιδεύσεων. Η Inter Cars, θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των χωρών έχει ανασκευάσει ήδη τρία τέτοιου είδους φορτηγά. Το δικό μας, λεγόμενο ως «Κόκκινος Γίγαντας» ανασκευάσθηκε το 2016. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν η Feber κατασκεύασε το πλαίσιο γι’ αυτό.

Στην συνέχεια κατασκευάστηκε το κουβούκλιο (αίθουσα σεμιναρίων). Χάρη σε αυτή την καινοτόμο ιδέα υπάρχει η δυνατότητα το ημι-ρυμουλκούμενο να μετατραπεί αυτόματα σε χώρο εκπαίδευσης. Επίσης, η εγκατάσταση μίας γεννήτριας στο Show Car, του έχει χαρίσει την καρδιά που το καθιστά αυτόνομο.

 

Τι άλλο υπάρχει εκεί?

Τα άλλα δύο φορτηγά που ανήκουν στην Inter Cars, ακολουθούν το ίδιο μοτίβο κατασκευής! Ο Κόκκινος Γίγαντας, όπως και οι «μεγαλύτεροι αδερφοί» του, διαθέτουν υδραυλικά πλευρικά τοιχώματα, που με το πάτημα ενός κουμπιού ανοίγουν. Μια άνετη εσωτερική αίθουσα εκπαίδευσης εμφανίζεται. Η αίθουσα αυτή είναι διαμορφωμένη σαν ένα συνεργείο. Στους τοίχους της υπάρχει μια γκάμα εργαλείων και εξοπλισμού συνεργείου που μπορείτε να βρείτε στο χαρτοφυλάκιο της Inter Cars (https://gr.e-cat.intercars.eu/el). Στους τοίχους είναι ακόμη εγκατεστημένες οθόνες αφής, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μπουν στις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες της Inter Cars.

Τι πιο σύγχρονο από αυτό;

Το ρυμουλκούμενο είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και η κατασκευή του έχει πραγματοποιηθεί κομμάτι κομμάτι με πολύ μεράκι και ζήλο και όχι σαν μαζική παραγωγή. Μέρη του Truck Show έχουν κατασκευασθεί ειδικά για αυτό και έχουν γίνει customized ώστε να γίνει αυτό το αριστούργημα!

Και τι θα μπορούσε να είναι το όχημα Show Car χωρίς το ρυμουλκούμενο?

Ο Κόκκινος Γίγαντας είναι ένα αμερικανικό Freightliner Coronado XL που γνωρίζει πολύ καλά τις εθνικές οδούς της Βόρειας Αμε ρικής, αλλά είναι μοναδικό και σε δρόμους ευρωπαϊκών χωρών. Εκτός από την αξέχαστη εξωτερική εντύπωση και τον ισχυρό κινητήρα, η καμπίνα οδηγού με άνετο χώρο ύπνου είναι αυτό που κάνει αυτό το φορτηγό τόσο ξεχωριστό.

 

Η Ομάδα της Inter Cars Ελλάδος είναι πολύ υπερήφανη που φιλοξενεί αυτό το μοναδικό στο είδος του φορτηγό και ζει αξέχαστες εμπειρίες με τους συνεργάτες – πελάτες της!

Welcome on board!

 

Inter Cars NEWS