Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro

Σέρρες 14-16 Ιουνίου

Η είδηση άρχισε να εμφανίζεται σε όλα τα μοτοσυκλετιστικά αλλά και όλα τα μέσα ενημέρωσης:

Η δραστήρια λέσχη ΛΑΜΣ μαζί με τους ανθρώπους του Serres Offroad Premio, εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία οργάνωσης άλλης χώρας και έφεραν και πάλι στην Ελλάδα για το 2019 έναν αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro.

Οι χρόνοι ήταν ασφυκτικοί, αφήνοντας λιγότερο από 2 μήνες για την υλοποίηση μιας τέτοιου επιπέδου διοργάνωσης, αλλά όλα έγιναν στην ώρα τους και με απόλυτη επιτυχία.

Ο αγώνας σχεδιάστηκε με επίκεντρο το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και την πίστα Motocross που βρίσκεται στο κέντρο του, όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα.

Η αφρόκρεμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro συγκεντρώθηκε στις Σέρρες, γεμίζοντας με χρώματα, λάβαρα, τέντες και μοτοσυκλέτες ενώ μια μυρμηγκιά οδηγών, τεχνικών, στελεχών και ανθρώπων της οργάνωσης ξεχύθηκε στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου και στις ειδικές διαδρομές για

την πραγματοποίηση του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος.

Ο οδηγός της Inter Cars Νίκος Μανώλογλου βρέθηκε ανάμεσα στην αφρόκρεμα του Παγκόσμιου αθλητισμού φέροντας περήφανα τα χρώματά μας και ανυπομονώντας να βρεθεί ανάμεσά τους στην έναρξη του αγώνα, εμπειρία από αυτές που έχει να διηγείται κάποιος όταν αργότερα αποσυρθεί από το σπορ.

Special test στη γρήγορη πίστα MX, η πανέμορφη Ειδική διαδρομή του Αγίου Γεωργίου που στο παρελθόν έχει ψηφιστεί σαν πιο όμορφη διαδρομή του

Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η εφιαλτικά δύσκολη Ραχωβίτσα που έφερε σε

δύσκολη θέση τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου…

Η συμμετοχή και μόνο σε έναν τέτοιο αγώνα αποτελεί τίτλο τιμής για κάθε αθλητή και μας δίνει κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι.

Για μια ακόμα φορά, βρεθήκαμε εκεί που χτυπάει ο παλμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνεχίζουμε!

 

Inter Cars NEWS