Κεντρική Αποθήκη Ελλάδος Inter Cars Greece

Κεντρική Αποθήκη Ελλάδος Inter Cars Greece

Κεντρική Αποθήκη Ελλάδος Inter Cars Greece

Δείτε το video!

https://www.youtube.com/watch?v=BEaZTfeeHRg

Η Inter Cars Greece και το προσωπικό της αισθάνεται περήφανα και παρουσιάζει μετά από τα μόνο 3 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική Αγορά Ανταλλακτικών ανεξάρτητα των δύσκολων συνθηκών ιδαιτέρως την περίοδο του Covid-19 την πρώτη της Κεντική Αποθήκη Ελλάδος.

 

Όλοι εμείς που ανήκουμε στην Οικογένεια της Inter Cars Greece αισθανόμαστε περήφανοι για την ολοκλήρωση ενός ακόμα έργου μέσα στην δύσκολη αυτή περίοδο αξίας περίπου 10 Εκ Ευρώ ενισχύοντας έτσι την Ελληνική Οικονομία με τεράστια εισροή χρημάτων μέσα από τις επενδύσεις της αλλά και δίνοντας εργασία σήμερα σε περισσότερες από 250 Οικογένειες.

 

Η Inter Cars SA μέσα από την θυγατρική της Inter Cars Greece αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Αγορά και Οικονομία και κυρίως στους πελάτες της και συνεργάτες της, του Μηχανικούς, τα Συνεργεία, του Ηλεκτρολόγους, τους Φανοποιούς και γενικά όλο τον κλάδο Ανταλλακτικών μεγαλώντας διαρκώς την παρουσία της και επενδύοντας όλο και μεγαλύτερα κεφάλαια.

 

Έτσι λοιπόν καλωσορίζουμε την Κεντρική Αποθήκη Ελλάδος της Inter Cars Greece και όλο το υπαλληλικό προσωπικό στην οικογένειά μας και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή αρχή και καλή δεδομένη επιτυχία.

 

Δείτε το video!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=BEaZTfeeHRg

Inter Cars NEWS