Inter Cars Ελλάς

Inter Cars Ελλάς

H Inter Cars Ελλάς, είναι μία από τις νεότερες θυγατρικές εταιρείες της Inter Cars S.A, ηγέτη στον χώρο του Aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το εγχείρημά της στην Ελληνική Αγορά, λοιπόν ξεκίνησε περίπου 2 χρόνια πριν, σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα μας περνούσε και ακόμη περνάει τα πιο δύσκολα χρόνια Οικονομικής  Ύφεσης. Η θεμελιώδης αρχή της Inter CarsDriving Higher Standards” (Οδηγώντας σε Υψηλότερα Πρότυπα), αλλά πολύ περισσότερο το “One Team, One Company, One Goal” (Μία Ομάδα, Μία Εταιρεία, Ένας Στόχος), είναι τα στοιχεία εκείνα που η εταιρεία θέλει να μεταφέρει στην καθημερινότητά της και σε κάθε της συναλλαγή. Η Βασική Αρχή της εταιρείας είναι η Επιβράβευση και η Ανταπόδοση της επιλογής των Συνεργατών της.

Με βάση αυτά λοιπόν, η Inter Cars έχοντας μαζί της ως κληρονομιά τους 6 Βασικούς Κλάδους δραστηριοποίησής της, ανταλλακτικά επιβατικών, φορτηγών / αγροτικών, μοτοσυκλετών, λιπαντικών / μπαταρίας / ελαστικών, εργαλείων / εξαρτημάτων συνεργείου και φανοποιίας, με χαρτοφυλάκιο πάνω από 2.000.000 Ενεργούς Κωδικούς και την άμεση και έμμεση συνεργασία με παραπάνω από 700 Εργοστάσια, 5 μεγάλες αποθήκες στην Ανατολική Ευρώπη αλλά και την εμπειρία άνω των 500 καταστημάτων, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Δυτική Θεσσαλονίκη και συνέχισε με φυσική παρουσία σε Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα και Ιωάννινα.

Με μοναδικό προσανατολισμό τον επαγγελματία μηχανικό, οι τοπικές δραστηριότητες της Inter Cars, πραγματοποιούνται, παρέχοντας την δυνατότητα οι πελάτες – συνεργάτες της, να παραγγείλουν τα προϊόντα της επιλογής τους όλο το 24ωρο μέσω του ηλεκτρονικού τους καταλόγου, με άμεση παράδοση στον χώρο τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα στα καταστήματα εξυπηρέτησης των μηχανικών, υπάρχουν όμως στην 1η κεντρική αποθήκη, θα παραδίδονται την επόμενη ημέρα σε αυτούς. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας θα είναι εκεί για να υποστηρίξει ανά πάσα στιγμή την ανάπτυξη της επιχείρησης των πελατών της.

 

 

Inter Cars NEWS