Αμορτισέρ

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
ZF Sachs

ZF Sachs

Η μητρική εταιρεία Sachs είναι μια διεθνής εταιρεία που διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στην Ισπανία, τη Σλοβακία, τη Βραζιλία, το Μεξικό και τη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής. Το κύριο πρόγραμμα παραγωγής ZF SACHS της Σλοβακίας είναι ο συμπλέκτης για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Από τον Ιούνιο του 1997, το πρόγραμμα παραγωγής επεκτάθηκε και στην παραγωγή υδροδυναμικών μετατροπέων για φορτηγά, λεωφορεία και κατασκευαστικές μηχανές και από το 2000 στην γενική επισκευή των ζεύξεων επιβατικών αυτοκινήτων.

Kayaba

Kayaba

Η Kayaba είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αμορτισέρ παγκοσμίως τόσο για την αγορά OE όσο και για την aftermarket. Κάθε εβδομάδα παράγονται περισσότερα από 1 εκατομμύριο αμορτισέρ. Η KYB Europe GmbH προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας σε πελάτες στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η έδρα της KYB Europe βρίσκεται κοντά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και μαζί με τις 6 θυγατρικές της, προμηθεύει αμορτισέρ και ελατήρια την ευρωπαϊκή αγορά ανταλλακτικών.

TRW Automotive

TRW Automotive

Η TRW Automotive είναι μια αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για 107 χρόνια. Εστιάζεται κυρίως στην προσωπική και λειτουργική ασφάλεια των αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύεται από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Προμηθεύει περισσότερους από 40 κατασκευαστές μεγάλων οχημάτων. Ως ηγέτης στην ασφάλεια των αυτοκινήτων, κατασκευάζει προηγμένα ενεργά συστήματα πέδησης, διεύθυνσης και ανάρτησης και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας επιβατών, συμπεριλαμβανομένων αερόσακων, ζωνών ασφαλείας και τιμονιού.

Magnum Technology

Magnum Technology

Η Magnum Technology προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αμορτισέρ, ελατηρίων, δοκοί αερίου και άλλων προϊόντων. Η παραγωγή ανταλλακτικών αντανακλά κυρίως την ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και τις υψηλές τεχνικές παραμέτρους. Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά των αμορτισέρ είναι τα ίδια με τα πρωτεύοντα. Η μάρκα Magnum Technology είναι αποκλειστική για την Inter Cars!

LESJÖFORS

LESJÖFORS

Η LESJÖFORS προσφέρει την ευρύτερη γκάμα εμπορικών πηγών ελατηρίων, αντηρίδων αερίου και ελατηρίων εφοδιασμένων με εγγυημένη ποιότητα. Τα κυριότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα είναι η παραγωγή, η ποικιλία, η απόδοση και οι υπηρεσίες.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.