Ανάφλεξη

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή

NGK

Όταν πρόκειται για μπουζί, η NGK είναι ο παγκόσμιος ηγέτης. Παράγει μπουζί για σχεδόν όλους τους τύπους αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ναυτικών κινητήρων.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

Iskra Avtoelektrika

Iskra Avtoelektrika

Η Iskra Avtoelektrika είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής κινητήρων εκκίνησης, γεννητριών, ηλεκτροκινητήρων, μεχατρονικών συστημάτων και εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία και άλλες βιομηχανίες. Αναπτύσσει, κατασκευάζει και πωλεί προϊόντα με βάση τα δικά της δίκτυα παραγωγής και διανομής.

DENSO

DENSO

Η DENSO είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτων παγκοσμίως, τόσο της αγοράς OE όσο και της aftermarket.

BERU

BERU

Η BERU είναι ο ειδικός στον τομέα της ανάφλεξης και της ηλεκτρονικής.