Ανταλλακτικά ανάφλεξης

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
FAE

FAE

Χάρη στην ποιότητά της, την ευρεία γκάμα της και την εμπειρία της πάνω από 50 χρόνια, η FAE κατέχει ηγετική θέση στην αγορά ανταλλακτικών και ηλεκτρικών ανταλλακτικών για μηχανοκίνητα οχήματα. Προσφέρει πάνω από 3000 προϊόντα: αισθητήρες, διακόπτες, αισθητήρες θερμοκρασίας και πίεσης, αισθητήρες οξυγόνου, ηλεκτρομαγνήτες, καλώδια ανάφλεξης και θερμοστάτες.

VALEO

VALEO

VALEO - πωλήσεις και παραγωγή των εξαρτημάτων αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εξαρτήματα και κλειδαριές για αυτοκίνητα (καλοριφέρ, συμπλέκτες, φώτα και είδη φωτισμού, υαλοκαθαριστήρες, κλειδαριές, διακόπτες, θερμοστάτες, θερμοστοιχεία, αντλίες νερού, φίλτρα καμπίνας ...). Το aftermarket χωρίζεται σε 2 τμήματα: το πρώτο είναι αφιερωμένο στους αντιπροσώπους ανταλλακτικών (διανομείς, υπηρεσίες, αυτοκέντρα) και το δεύτερο εστιάζει σε γνήσια ανταλλακτικά.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Lauber

Lauber

Η Lauber ξεκίνησε με την αντικατάσταση των ανταλλακτικών το 1994, ως μία από τις πρώτες στην Πολωνία και την Κεντρική Ευρώπη. Ξεκινώντας με τους εναλλάκτες και τους εκκινητές, επεκτάθηκε σταδιακά. Προσφέρει περισσότερα από 3000 νέα και ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά όπως εκκινητήρες, εναλλάκτες, αντλίες, υδραυλικό τιμόνι, τακάκια φρένων και άλλα εξαρτήματα για τα ευρωπαϊκά και τα ιαπωνικά οχήματα.

Lucas

Lucas

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

YEC IGNITION PART

YEC IGNITION PART

ERB

ERB

SENTECH

SENTECH

EPS

EPS