Ανταλλακτικά συστήματος διεύθυνσης και ανάρτησης

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
TRW Automotive

TRW Automotive

Η TRW Automotive είναι μια αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για 107 χρόνια. Εστιάζεται κυρίως στην προσωπική και λειτουργική ασφάλεια των αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύεται από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Προμηθεύει περισσότερους από 40 κατασκευαστές μεγάλων οχημάτων. Ως ηγέτης στην ασφάλεια των αυτοκινήτων, κατασκευάζει προηγμένα ενεργά συστήματα πέδησης, διεύθυνσης και ανάρτησης και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας επιβατών, συμπεριλαμβανομένων αερόσακων, ζωνών ασφαλείας και τιμονιού.

Moog

Moog

Η σειρά Federal-Mogul Moog® είναι η προτιμώμενη μάρκα ανταλλακτικών σε συστήματα φρένων, ανάρτησης, ψύξης, κινητήρα.

LEMFÖRDER

LEMFÖRDER

Η LEMFÖRDER αποτελεί μέρος του γερμανικού ZF που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και παραγωγή εξαρτημάτων διεύθυνσης και εξαρτημάτων φρένων.

Delphi

Delphi

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Delphi αναπτύσσει νέες τεχνολογίες και κατασκευάζει ανταλλακτικά για οχήματα. Με υπερηφάνεια, η ΟΕ αγορά έχει κληρονομήσει εδώ και χρόνια και έχει χρησιμοποιήσει την εμπειρία της επέκτασης στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών. Είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρονικών και τεχνολογίας παγκοσμίως για την αυτοκινητοβιομηχανία και άλλα τμήματα της αγοράς. Προμήθειες για τεχνικούς και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, με τεχνολογίες για βενζίνη, ντίζελ και υβριδικά οχήματα. Εργάζεται συνεχώς στην ανάπτυξη και φέρνει πρωτοποριακές ιδέες στην αγορά.

YAMATO

YAMATO

Η YAMATO περιλαμβάνει περισσότερα από 2000 ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας από χάλυβα και καουτσούκ για ιαπωνικά και κορεατικά αυτοκίνητα. Η γκάμα μας βασίζεται σε χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά αυτοκινήτων. Τα βασικά κριτήρια για τα προϊόντα αυτής της αποκλειστικής μάρκας είναι η ασφάλεια και η αξιοπιστία.

FORTUNE LINE

FORTUNE LINE

Το FORTUNE LINE είναι ένα αποκλειστικό εμπορικό σήμα που προσφέρει τα ακόλουθα εξαρτήματα: τμήματα ανάρτησης τροχών, σταθεροποιητές κλπ. , ειδικά για τα ευρωπαϊκά οχήματα και τα αυτοκίνητα ŠKODA.

SASIC

SASIC

Η SASIC είναι κατασκευαστής ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα από το 1927, έχοντας αξιόπιστους και αποτελεσματικούς συνεργάτες γύρω της για να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα. Με εξειδίκευση στα Γαλλικά αυτοκίνητα και τα προϊόντα καουτσούκ και χάλυβα.

HANS PRIES

HANS PRIES

HANS PRIES, Γερμανός κατασκευαστής ανταλλακτικών ποιότητας για την VW Group, Opel, Ford, Mercedes, BMW, Peugeot, Citroen, Renault, Dacia.

555

555

555 Ιαπωνικά ανταλλακτικά ελέγχου ποιότητας.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Η Febi Bilstein είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και οχημάτων παγκοσμίως.

OCAP

OCAP

OCAP - Ιταλός κατασκευαστής και προμηθευτής εξαρτημάτων διεύθυνσης για την αγορά OE και aftermarket.