Αντλίες νερού

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Thermotec

Thermotec

Η γκάμα των προϊόντων της μάρκας Thermotec περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ψυκτικών και κλιματιστικών ανταλλακτικών για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Η γκάμα περιλαμβάνει: θερμαντικά σώματα, ψύκτες πεπιεσμένου αέρα, αντλίες νερού, ανεμιστήρες, πτερύγια και συνδέσμους ανεμιστήρων, δεξαμενές επέκτασης και καλύμματα ψύξης, εξαρτήματα κλιματισμού.

SKF Group

SKF Group

Ο Όμιλος SKF είναι ο κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως στον τομέα των κυλίνδρων, των σφραγίδων, της μηχανικής και των συστημάτων λίπανσης.

HEPU

HEPU

HEPU® δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια. Είναι γνωστή ως κατασκευαστής αντλιών νερού υψηλής ποιότητας για μηχανοκίνητα οχήματα. Η τεχνογνωσία, η ολοκληρωμένη ποιότητα των προϊόντων, η υψηλή αξιοπιστία των προμηθειών και οι στενές σχέσεις με τους πελάτες τους έχουν καταστήσει έναν κορυφαίο Γερμανό κατασκευαστή αντλιών νερού. Τα προϊόντα τους πωλούνται σε όλο τον κόσμο.

VERNET

VERNET

Η VERNET είναι προμηθευτής σε αντλίες νερού, θερμοστάτες, αισθητήρες, διακόπτες, αισθητήρες λάμδα και άλλα.

GMB

GMB

GMB - Προμηθευτής αντλιών νερού, τροχαλιών και άλλων εξαρτημάτων.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Ruville

Ruville

Ως μέλος του ομίλου Schaeffler, διατηρεί συνεχώς επαφή με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, για να αναπτύξει νέες τεχνολογίες και να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία του συστήματος και της μηχανικής μαζί με τα προϊόντα από μια μόνο πηγή. Η Ruville παρέχει προϊόντα πρώτης κατηγορίας από διεθνείς κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και αξιόπιστους προμηθευτές σε μια παγκόσμια ελεύθερη αγορά. Είτε τα αυτοκίνητα είτε τα φορτηγά, όλα τα μέρη ελέγχονται εσωτερικά ή εξωτερικά, είτε μεμονωμένα είτε ως μέρος του συνόλου. Η τέλεια υλικοτεχνική υποστήριξη, η πρακτική ολοκλήρωση των διαδικασιών και τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα εξασφαλίζουν την ικανοποίηση και την ευαισθητοποίηση των πελατών.