Εξάτμιση

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Eberspächer

Eberspächer

Η Eberspächer χρησιμοποιεί την εκτεταμένη τεχνογνωσία και την καινοτόμο τεχνολογία για την ανάπτυξη συστημάτων εξάτμισης και την αποτελεσματική μείωση του θορύβου και των εκπομπών, σε σχέση με τις αυξανόμενες αυστηρές διεθνείς οριακές τιμές. Σε στενή συνεργασία με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, σχεδιάζει πλήρη συστήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας

BOSAL

BOSAL

Η BOSAL είναι ένας σημαντικός παγκόσμιος προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων εξάτμισης για την αυτοκινητοβιομηχανία και ένας από τους ηγέτες στην παραγωγή τους.

ASMET

ASMET

Η ASMET είναι μια σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Το τρέχον πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει περισσότερα από 1000 προϊόντα και συνεχώς συμπληρώνεται με πρόσθετα προϊόντα - έως 100 ετησίως.Τα συστήματα εξάτμισης εξάγονται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Δανία, η Δανία και η Ανατολή Ευρώπη.

4max

4max

Η 4MAX περιλαμβάνει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Inter Cars SA. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες, που κατασκευάζουν προϊόντα για την μάρκα 4max, είναι γνωστά εργοστάσια που συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια με πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλοι οι συνεργάτες μας διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ποιότητας. Από το 2005 συμπληρώθηκε η γκάμα της 4MAX με την σειρά 4max ECOLINE από την INTER CARS SA σύμφωνα με την νέα ευρωπαϊκή οδηγία.
Το χαρτοφυλάκιο της 4MAX περιλαμβάνει προϊόντα όπως μπαταρίες, χημικά, είδη φανοποιίας, εξατμίσεις, ηλεκτρικά, αξεσουάρ, κ.α.

VFM