Φίλτρα

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
FILTRON

FILTRON

Η FILTRON είναι κατασκευαστής και διανομέας φίλτρων στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε μηχανήματα και κινητήρες. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1982. Είναι μέλος του Ομίλου Affinia, μιας διεθνούς επιχείρησης της Cypress Group SE που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Η γκάμα της αποτελείται από περισσότερα από 2000 τύπους φίλτρων εργοστασιακής ποιότητας για σχεδόν όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Περισσότερουι από 1000 άνθρωποι εργάζονται για μας. Στην Πολωνική αγορά φίλτρων έχει μερίδιο 42%. Περισσότερα από τα μισά προϊόντα εξάγονται στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τη Ρωσία, την Ιταλία, το Bullshark, την Τσεχία, την Ουγγαρία, την Ουκρανία, την Αμερική και την Αφρική.

KNECHT

KNECHT

Τα φίλτρα KNECHT αποτελούν μέρος του ομίλου MAHLE.

Sofima

Sofima

Η Sofima είναι στην αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι κορυφαίος κατασκευαστής φίλτρων.

Union Japan

Union Japan

Τα προϊόντα της Union Japan καλύπτουν διάφορους τύπους φίλτρων, όπως πετρελαίου, καυσίμου και αέρα, ειδικά για ιαπωνικά οχήματα.

Purflux

Purflux

Η Purflux είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές όλων των τύπων φίλτρων.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

Herth+Buss JAKOPARTS

Herth+Buss JAKOPARTS

Η Herth+Buss JAKOPARTS είναι ένας σημαντικός Γερμανός προμηθευτής με πολυετή πείρα σε ανταλλακτικά για αυτοκίνητα της Ιαπωνίας και της Κορέας. Η γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει πάνω από 11.000 είδη με υψηλό επίπεδο ποιότητας για 3000 μοντέλα οχημάτων. Κάθε είδος είναι διαθέσιμο στο απόθεμα ή κατόπιν παραγγελίας.

JC PREMIUM

JC PREMIUM

Το αποκλειστικό εμπορικό σήμα JC PREMIUM προσφέρει φίλτρα πετρελαίου, αέρα, καμπίνας και καυσίμου.

DENSO

DENSO

Η DENSO είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτων παγκοσμίως, τόσο της αγοράς OE όσο και της aftermarket.

K&N

K&N

Η K & N είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής και πρωτοπόρος των φίλτρων αέρα για βαφή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών πολλαπλών χρήσεων. Από το 1969, η K & N Engineering είναι οικογενειακή επιχείρηση. Αργότερα, έχει γίνει μια παγκόσμια επιχείρηση με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Κάτω Χώρες. Σήμερα, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής και διανομέας ισχυρών φίλτρων αέρα και προσφέρει πάνω από 3500 είδη, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωμένης σειράς φίλτρων αντικατάστασης αέρα, συστημάτων εισαγωγής αέρα και φίλτρα πετρελαίου υψηλής ποιότητας.

MICRO

MICRO