Φρένα

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
TRW Automotive

TRW Automotive

Η TRW Automotive είναι μια αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για 107 χρόνια. Εστιάζεται κυρίως στην προσωπική και λειτουργική ασφάλεια των αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύεται από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Προμηθεύει περισσότερους από 40 κατασκευαστές μεγάλων οχημάτων. Ως ηγέτης στην ασφάλεια των αυτοκινήτων, κατασκευάζει προηγμένα ενεργά συστήματα πέδησης, διεύθυνσης και ανάρτησης και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας επιβατών, συμπεριλαμβανομένων αερόσακων, ζωνών ασφαλείας και τιμονιού.

Brembo

Brembo

Η Brembo λειτουργεί επί του παρόντος σε 3 ηπείρους με εργοστάσια παραγωγής σε 12 χώρες και εμπορικούς χώρους στη Σουηδία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, ενώ πωλεί προϊόντα σε 70 χώρες του κόσμου.

Textar

Textar

Από το 1913, η Textar είναι ο κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων πέδησης επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

ATE

ATE

Η ATE προσφέρει συστήματα πέδησης και υδραυλικά εξαρτήματα ως αντικατάσταση ή μετασκευή υψηλής ποιότητας για μεγαλύτερη ασφάλεια των κινητήρων. Τα προϊόντα τους είναι οι ηγέτες τόσο στην αγορά του ΟΕ όσο και στην αγορά ανταλλακτικών aftermarket.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Delphi

Delphi

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Delphi αναπτύσσει νέες τεχνολογίες και κατασκευάζει ανταλλακτικά για οχήματα. Με υπερηφάνεια, η ΟΕ αγορά έχει κληρονομήσει εδώ και χρόνια και έχει χρησιμοποιήσει την εμπειρία της επέκτασης στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών. Είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρονικών και τεχνολογίας παγκοσμίως για την αυτοκινητοβιομηχανία και άλλα τμήματα της αγοράς. Προμήθειες για τεχνικούς και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, με τεχνολογίες για βενζίνη, ντίζελ και υβριδικά οχήματα. Εργάζεται συνεχώς στην ανάπτυξη και φέρνει πρωτοπωριακές ιδέες στην αγορά.

ABE (Automotive Brake Engineering)

ABE (Automotive Brake Engineering)

Η ABE (Automotive Brake Engineering) περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ανταλλακτικών για τα συστήματα πέδησης αυτοκινήτων. Η παραγωγή βασίζεται στην ποιότητα του ΟΕ και συνεπώς τα προϊόντα πληρούν όλα τα πρότυπα αυτής της αποκλειστικής μάρκας.

Ferodo

Ferodo

Τα προϊόντα Ferodo ανήκουν σε ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα πέδησης. Χρησιμοποιούνται από κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως και χρησιμοποιούνται επίσης στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Fomar Roulunds SA

Fomar Roulunds SA

Η Fomar Roulunds SA είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής υλικών τριβής και ένας από τους δέκα μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Κατασκευάζει τακάκια φρένων και επενδύσεις φρένων.

OJD QUICK BRAKE

OJD QUICK BRAKE

OJD QUICK BRAKE - ένας Δανικός κατασκευαστής συστημάτων πέδησης, ειδικευμένος στην αγορά ανταλλακτικών. Ασυναγώνιστη προσφορά όλων των εξαρτημάτων μιας συγκεκριμένης σειράς εξαρτημάτων φρένων.Ένας πραγματικός ειδικός στον τομέα.

KASHIYAMA

KASHIYAMA

KASHIYAMA, Ιαπωνικός κατασκευαστής συστημάτων πέδησης.

AUTOFREN

AUTOFREN

Η AUTOFREN είναι ένας Ισπανός κατασκευαστής σε κιτ επισκευής για συμπλέκτες και φρένα.

Lpr

Lpr

Η Lpr είναι ο κορυφαίος Ιταλός κατασκευαστής εξαρτημάτων φρένων. Επί του παρόντος, λειτουργεί σε όλο τον κόσμο με εργοστάσια παραγωγής σε 2 χώρες και εγκαταστάσεις αποθήκευσης σε 6 χώρες. Τα προϊόντα πωλούνται σε περισσότερες από 76 χώρες παγκοσμίως, αποδεικνύοντας τη δύναμή του ως παγκόσμια μάρκα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1952.

Adriauto

Adriauto

Η Adriauto παράγει εύκαμπτα καλώδια για επιβατικά αυτοκίνητα και βιομηχανικά οχήματα για πάνω από 25 χρόνια. Η εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα αυτό, η επαγγελματική ικανότητα και ο επαγγελματισμός, η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και η ευελιξία των υπηρεσιών μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στους πελάτες μας. Στην προσφορά μας θα βρείτε: σόμπα αερίου, χειρόφρενο, συμπλέκτη, ταχύμετρο κλπ.