Ημιαξόνια και μπιλιοφόροι

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Pascal

Pascal

Η Pascal είναι μια μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία περιλαμβάνουν στην γκάμα της ανταλλακτικά ανάρτησης, μετάδοσης και ελέγχου. Τα ανταλλακτικά Pascal χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

SPIDAN

SPIDAN

Η Spidan είναι ένα εμπορικό σήμα που ανήκει στην οικογένεια της GKN Land Systems. Η GKN plc είναι παγκόσμια επιχείρηση ανταλλακτικών που εξυπηρετεί όχι μόνο την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και τον τομέα της αεροναυπηγικής και της βιομηχανίας. Με την επωνυμία Spidan, η εταιρεία παράγει εξαρτήματα διεύθυνσης και ανάρτησης που προσφέρουν μέγιστη ποιότητα με περισσότερη ασφάλεια. Η Spidan περιλαμβάνει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητών κιβωτίων, κιτ εκκίνησης και άλλων εξαρτημάτων οχημάτων. Εξαιρετικά ανθεκτικά και εγγυημένα για την ποιότητά τους, τα ανταλλακτικά που κατασκευάζονται με άριστη ποιότητα πρώτης ύλης και τεχνολογία αιχμής. Η εύκολη εγκατάσταση, η ανθεκτικότητα και η αντοχή στη διάβρωση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ανταλλακτικών της Spidan.

Lauber

Lauber Sp. z o.o. θεωρείται ως μία από τις πρώτες εταιρείες στην Πολωνία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που ξεκίνησε την ανακατασκευή των εξαρτημάτων αυτοκινήτων ήδη από το 1994. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές τόσο στη στρατηγική όσο και στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει με την πάροδο του χρόνου. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, διατηρούν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις και αποδεικνύουν τη δέσμευση για το έργο που επιτελείται. Έχουν αποκτήσει πιστοποιητικό APRA (Association of Rebuilders Automotive Parts).

NKN

4max

4max

Η 4MAX περιλαμβάνει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Inter Cars SA. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες, που κατασκευάζουν προϊόντα για την μάρκα 4max, είναι γνωστά εργοστάσια που συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια με πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλοι οι συνεργάτες μας διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ποιότητας. Από το 2005 συμπληρώθηκε η γκάμα της 4MAX με την σειρά 4max ECOLINE από την INTER CARS SA σύμφωνα με την νέα ευρωπαϊκή οδηγία.
Το χαρτοφυλάκιο της 4MAX περιλαμβάνει προϊόντα όπως μπαταρίες, χημικά, είδη φανοποιίας, εξατμίσεις, ηλεκτρικά, αξεσουάρ, κ.α.