Ιμάντες

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

ContiTech

ContiTech

Η ContiTech, ειδικός στην καουτσούκ και την πλαστική τεχνολογία, είναι μια ξεχωριστή εταιρία Continental A.S. που εδρεύει στο Ανόβερο της Γερμανίας και περιλαμβάνει οκτώ εξειδικευμένους λειτουργικούς επιχειρηματικούς τομείς. Με προϊόντα και συστήματα Hightech, είναι ένας παγκόσμιος συνεργάτης ανάπτυξης και ένας άμεσος προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας και των διαφόρων άλλων βιομηχανιών. Με θυγατρικές εταιρείες με ξένη ιδιοκτησία, κατέχει συμμετοχή σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως, με έμφαση στην αποκεντρωμένη διαχείριση της μονάδας, η οποία φέρει την πλήρη ευθύνη για τα αποτελέσματα. Επιπλέον, συμμετέχει στην αναπτυξιακή σύμπραξη καθώς και συνεργάζεται για την οικονομική διαχείριση της Continental.

Dayco

Dayco

Η Dayco είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή του συστήματος μεταφοράς. Παρέχει μια προηγμένη τεχνική λύση για τους πελάτες της, κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα των συστημάτων ημέρας, επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων.

Mitsuboshi

Mitsuboshi

Η Mitsuboshi είναι ιαπωνικός κατασκευαστής. Η αυτοκινητοβιομηχανία εστιάζει και αναπτύσσει και κατασκευάζει ζώνες.

Gates

Gates

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αξεσουάρ αυτοκινήτων παγκοσμίως, η Gates προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υψηλής ποιότητας OEs και aftermarket προϊόντα, βασισμένα στην απαράμιλλη υποστήριξη για προγράμματα πωλήσεων και κατάρτισης.