Καθρέπτες / φώτα / παράθυρα / λάμπες

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Hella

Hella

Η Behr Hella Service - ειδικός σε θερμική διαχείριση για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά, με περισσότερα από 6000 προϊόντα ποιότητας σε περισσότερες από 20 ομάδες προσφέρει απαράμιλλη κάλυψη στην αγορά! Οι πελάτες επωφελούνται από την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο επάρκειας στην παροχή τεχνικών πληροφοριών.

VALEO

VALEO

VALEO - πωλήσεις και παραγωγή των εξαρτημάτων αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εξαρτήματα και κλειδαριές για αυτοκίνητα (καλοριφέρ, συμπλέκτες, φώτα και είδη φωτισμού, υαλοκαθαριστήρες, κλειδαριές, διακόπτες, θερμοστάτες, θερμοστοιχεία, αντλίες νερού, φίλτρα καμπίνας ...). Το aftermarket χωρίζεται σε 2 τμήματα: το πρώτο είναι αφιερωμένο στους αντιπροσώπους ανταλλακτικών (διανομείς, υπηρεσίες, αυτοκέντρα) και το δεύτερο εστιάζει σε γνήσια ανταλλακτικά.

OSRAM

OSRAM

Η OSRAM είναι ο νούμερο 1 παγκοσμίως για εφαρμογές στον τομέα του φωτισμού αυτοκινήτων και την προμήθεια πρωτότυπων εξαρτημάτων για όλους τους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων και προβολείς αυτοκινήτων.

LIFT-TEK

LIFT-TEK

Τα ηλεκτρικά παράθυρα LIFT-TEK κατασκευάζονται με την εμπειρία και την τεχνολογία που αποκτήθηκε μέσω κοινών έργων ανάπτυξης με αρκετούς κατασκευαστές αυτοκινήτων. Κάθε προϊόν της Algo a.s. συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 9001: 2000 και τα πρότυπα ποιότητας σύμφωνα με τους κανόνες Ε1. Το LIFT-TEK διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων που προσαρμόζονται τέλεια στα περισσότερα οχήματα.

PHILIPS

PHILIPS

Η PHILIPS είναι μια ολλανδική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1891 στο Αϊντχόβεν ως εργοστάσιο φάρων. Σήμερα έχει υποκαταστήματα σε 150 περιοχές του κόσμου, η παραγωγή είναι σε 28 κράτη και απασχολεί 122.000 άτομα. Η εταιρεία διαθέτει 100.000 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και δικαιώματα σχεδίου. Στο χαρτοφυλάκιό του έχει 10.000 εφευρέσεις. Οι λαμπτήρες έχουν βρει τη θέση τους στην αυτοκινητοβιομηχανία.

TYC

TYC

Η TYC είναι κατασκευαστής φωτιστικών, ανακλαστήρων, ψυκτικών και ανεμιστήρων. Είναι η πρώτη εταιρεία στην παγκόσμια αγορά που έχει σχεδιάσει και παράγει LED φως για το aftermarket.

DEPO

DEPO

DEPO - πολωνικός προμηθευτής φωτισμού.