Λιπαντικά

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Castrol

Castrol

Η Castrol διαθέτει μια σειρά ανεξάρτητων συνεργείων και καταστημάτων, πρατηρίων καυσίμων και καταστημάτων αξεσουάρ αυτοκινήτων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται έλαια κινητήρων, λάδια οδοντωτών τροχών, πολυλειτουργικά πρόσθετα καυσίμων, υγρά φρένων και υδραυλικών συστημάτων, ψυκτικά μέσα και λιπαντικά, πλαστικά λιπαντικά, έλαια μοτοσικλετών κ.α.

SHELL

SHELL

SHELL Oils - Η ποιότητα του λαδιού κινητήρα μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα όχι μόνο για την αξιοπιστία του οχήματος αλλά και για τη συνολική διάρκεια ζωής του κινητήρα. Η ανάπτυξη καλού πετρελαίου κινητήρα απαιτεί όχι μόνο καλές τεχνικές, ερευνητικές και οικονομικές δυνατότητες, αλλά και σημαντική εμπειρία.

Mobil

Mobil

Mobil Oil 1 - Ηγετική μάρκα συνθετικών ελαίων κινητήρων παγκοσμίως και άλλων λιπαντικών για καθημερινή οδήγηση.

TOTAL

TOTAL

Ο τέταρτος μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο, παρών σε περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως. Στην ποικιλία μας θα βρείτε μηχανές, εργαλεία, συμπιεστές και άλλα προϊόντα.

ELF

ELF

Η ELF προσφέρει λιπαντικά για όλα τα αυτοκίνητα.

Comma

Comma

Από λάδι κινητήρα έως σαπούνι για το πλύσιμο του αυτοκινήτου, αν χρειάζεστε κάποιο «υγρό προϊόν» για το αυτοκίνητό σας, έχει το COMMA.