Ψυκτικά

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Thermotec

Thermotec

Η γκάμα των προϊόντων της μάρκας Thermotec περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ψυκτικών και κλιματιστικών ανταλλακτικών για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Η γκάμα περιλαμβάνει: θερμαντικά σώματα, ψύκτες πεπιεσμένου αέρα, αντλίες νερού, ανεμιστήρες, πτερύγια και συνδέσμους ανεμιστήρων, δεξαμενές επέκτασης και καλύμματα ψύξης, εξαρτήματα κλιματισμού.

VALEO

VALEO

VALEO - πωλήσεις και παραγωγή των εξαρτημάτων αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εξαρτήματα και κλειδαριές για αυτοκίνητα (καλοριφέρ, συμπλέκτες, φώτα και είδη φωτισμού, υαλοκαθαριστήρες, κλειδαριές, διακόπτες, θερμοστάτες, θερμοστοιχεία, αντλίες νερού, φίλτρα καμπίνας ...). Το aftermarket χωρίζεται σε 2 τμήματα: το πρώτο είναι αφιερωμένο στους αντιπροσώπους ανταλλακτικών (διανομείς, υπηρεσίες, αυτοκέντρα) και το δεύτερο εστιάζει σε γνήσια ανταλλακτικά.

Nissens

Nissens

Η Nissens ειδικεύεται στην παραγωγή και την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων και πυκνωτών για την αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η σειρά καλύπτει τα περισσότερα μοντέλα. Παρέχει εξαρτήματα OE για τα PSA, SAAB, Fiat, Mazda, VW, Toyota, Honda, Scania, Lamborghini και Aston Martin.

NRF

NRF

Η NRF είναι ένας από τους κορυφαίους στην αγορά στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την διανομή ανταλλακτικών στον τομέα της θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Behr Hella Service

Behr Hella Service

Η Behr Hella Service - ειδικός σε θερμική διαχείριση για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά, με περισσότερα από 6000 προϊόντα ποιότητας σε περισσότερες από 20 ομάδες προσφέρει απαράμιλλη κάλυψη στην αγορά! Οι πελάτες επωφελούνται από την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο επάρκειας στην παροχή τεχνικών πληροφοριών.

TEAMEC

TEAMEC

TEAMEC - είναι αφιερωμένη στην ανακατασκευή των αντλιών συμπιεστών και Common Rail. Προσφέρει όλους τους τύπους συμπιεστών κλιματισμού για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία. Η ανακατασκευή πραγματοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα και χρησιμοποιούνται μόνο τα συστατικά υψηλής ποιότητας.

DENSO

DENSO

Η DENSO είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτων παγκοσμίως, τόσο της αγοράς OE όσο και της aftermarket.

VEMO

VEMO

VIEROL AG - προμηθευτής ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών εξαρτημάτων. Τα συστήματα καλύπτουν πάνω από το 95% της αγοράς.VEMO, με αυτή τη μάρκα είναι τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παραδίδονται μέσω εργοστασίων που παράγουν τα προϊόντα τους για την πρωτογενή παραγωγή οχημάτων.

Airstal

Airstal

Airstal - Ο κύριος τομέας λειτουργίας αυτής της αποκλειστικής μάρκας είναι η ανακατασκευή και η πώληση συμπιεστών κλιματισμού. Προσφέρει περισσότερους από 900 συμπιεστές. Η ανακατασκευή γίνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και με υπερσύγχρονες μηχανές. Δοκιμές δύναμης και σφράγισης στις Thermolab Global και Inficon. Το αποτέλεσμα της δοκιμής και της κάρτας εγγύησης είναι φυσικό για κάθε προϊόν.

Wahler

Wahler

Η Wahler προσφέρει θερμοστάτες, βαλβίδες, σωλήνες και εύκαμπτους σωλήνες. Επειδή τα προϊόντα της Wahler έχουν άμεσο αντίκτυπο στην απόδοση των κινητήρων και τη διάρκεια ζωής τους, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την υψηλή τους ποιότητα σε όλες τις περιστάσεις σε διαφορετικά στάδια παραγωγής. Αυτή η σταθερά ισχύει τόσο για την ποιότητα των υλικών όσο και για τα χαρακτηριστικά απόδοσης.