Σετ ρουλεμάν τροχού

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Ruville

Ruville

Ως μέλος του ομίλου Schaeffler, διατηρεί συνεχώς επαφή με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, για να αναπτύξει νέες τεχνολογίες και να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία του συστήματος και της μηχανικής μαζί με τα προϊόντα από μια μόνο πηγή. Η Ruville παρέχει προϊόντα πρώτης κατηγορίας από διεθνείς κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και αξιόπιστους προμηθευτές σε μια παγκόσμια ελεύθερη αγορά. Είτε τα αυτοκίνητα είτε τα φορτηγά, όλα τα μέρη ελέγχονται εσωτερικά ή εξωτερικά, είτε μεμονωμένα είτε ως μέρος του συνόλου. Η τέλεια υλικοτεχνική υποστήριξη, η πρακτική ολοκλήρωση των διαδικασιών και τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα εξασφαλίζουν την ικανοποίηση και την ευαισθητοποίηση των πελατών.

SKF Group

SKF Group

Ο Όμιλος SKF είναι ο κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως στον τομέα των κυλίνδρων, των ιμαντών, της μηχανικής και των συστημάτων λίπανσης.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Η Febi Bilstein είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και οχημάτων παγκοσμίως.

SNR

SNR

Η SNR είναι σημαντικός παίκτης στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές, έχουν δείξει εμπιστοσύνη στην εμπειρία μας. Τα περισσότερα οχήματα στην Ευρώπη σήμερα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίες NTN-SNR. Στη γκάμα μας προσφέρουμε κυλίνδρους, ρουλεμάν, ράουλα, πλήρες καλώδια και άλλα.

BTA

BTA

Η γκάμα αυτού της BTA περιλαμβάνει: ρουλεμάν τροχών, έδρανα γραναζιών, καθίσματα άξονα οδήγησης, διασταυρώσεις, δακτυλίους στεγανοποίησης, στροφαλοφόρο άξονα, εκκεντροφόρους και άλλες σφραγίδες για ευρωπαϊκά, ασιατικά, αμερικανικά επιβατικά και φορτηγά οχήματα. Αποκλειστική διάθεση μόνο από την Inter Cars!

KANACO

KANACO

Αυτό το αποκλειστικό εμπορικό σήμα, που ονομάζεται KANACO, παραδίδει σετ τροχών κυρίως για ασιατικά οχήματα. Premium ποιότητα από κορυφαίους ιαπωνικούς κατασκευαστές (NSK, Nachi, NTN, Koyo).

Optimal

Optimal

Η γκάμα της Optimal περιλαμβάνει: σετ τροχών, εξαρτήματα φρένων, μέρη διεύθυνσης και ανάρτησης (για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα), αμορτισέρ, αντλίες νερού, προεντατήρες και άλλα.

FAG

FAG

Για περισσότερα από 120 χρόνια, ο όμιλος Schaeffler, με τη μάρκα FAG, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ρουλεμάν ακριβείας για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη μηχανική και την αεροδιαστημική βιομηχανία.