Στεγανοποιητικά κινητήρα / ανταλλακτικά κινητήρα

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

GLYCO

GLYCO

GLYCO κινητήρας ως και τα δύο μέρη του κινητήρα και τα έδρανα. Κάθε χρόνο, τα ρουλεμάν εγκαθίστανται σε πάνω από 10 εκατομμύρια αυτοκίνητα, θαλάσσιους και σταθερούς κινητήρες, γεωργικά και οικοδομικά μηχανήματα.

CORTECO

CORTECO

Η CORTECO είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές που ασχολούνται με τη διανομή πρωτότυπων ανταλλακτικών και ποιοτικών ανταλλακτικών για επιβατικά και εμπορικά οχήματα. Προσφέρει πάνω από 18.000 προϊόντα.

Pierburg

Pierburg

Η Pierburg είναι Γερμανός κατασκευαστής εξαρτημάτων κινητήρα.

Elring

Elring

Η Elring είναι ο απόλυτα ειδικός προμηθευτής σε τμήματα υπηρεσιών αρχικής ποιότητας για επαγγελματικές επισκευές κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων, συστημάτων εξάτμισης κλπ.

GOETZE

GOETZE

Η GOETZE Gromex είναι γερμανός κατασκευαστής εξαρτημάτων μηχανών.

KS Motor Servis

KS Motor Servis

Η KS Motor Servis συνεργάζεται με καλά εδραιωμένους συνεργάτες, οι οποίοι επίσης προμηθεύουν ΟΕ. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι τα καινούργια οχήματα είναι εξοπλισμένα με τα εξαρτήματα που προμηθεύουμε μετά την πώληση.

FRECCIA

FRECCIA

FRECCIA - Ιταλός κατασκευαστής εισόδων, βαλβίδων εξάτμισης, οδηγών βαλβίδων, ρυθμιστών βαλβίδων κ.ο.κ.

SIEMENS VDO

SIEMENS VDO

Η SIEMENS VDO προσφέρει ανταλλακτικά που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και εύκολη εγκατάσταση, με βάση την πολυετή πείρα ως προμηθευτή κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων. (ηλεκτρονικές αντλίες καυσίμου, ρυθμιστές λειτουργίας, αισθητήρες, αντλίες, βαλβίδες, αισθητήρες λάμδα κ.λπ.).

M.E.A.T. & DORI.A

M.E.A.T. & DORI.A

Η M.E.A.T. και το DORI.A αναπτύσσεται σε δύο κατευθύνσεις: καρμπυρατέρ, έγχυση καυσίμου και διήθηση στην πολυετή πείρα που μπορεί να προσφέρει σε πάνω από 6000 αντικείμενα.