Συμπλέκτες

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
ZF SACHS

ZF SACHS

Η μητρική εταιρεία Sachs είναι μια διεθνής εταιρεία που διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στην Ισπανία, τη Σλοβακία, τη Βραζιλία, το Μεξικό και τη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής. Το κύριο πρόγραμμα παραγωγής ZF SACHS της Σλοβακίας είναι ο συμπλέκτης για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Από τον Ιούνιο του 1997, το πρόγραμμα παραγωγής επεκτάθηκε και στην παραγωγή υδροδυναμικών μετατροπέων για φορτηγά, λεωφορεία και κατασκευαστικές μηχανές και από το 2000 στην γενική επισκευή των ζεύξεων επιβατικών αυτοκινήτων.

EXEDY

EXEDY

Η EXEDY Globalparts Corporation (ΗΠΑ) είναι θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρεία EXEDY της Ιαπωνίας. Η EXEDY (Ιαπωνία) ιδρύθηκε το 1923, και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής συμπλέκτη. Η επωνυμία Daikin Clutch είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων κίνησης. Η βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι η τελειότητας, η διασφάλιση της ασφάλειας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

LUK

LUK

Το 1965, οι αδελφοί Schaeffler ίδρυσαν τη LuK "Lamellen- und Kupplungsbau GmbH" στο Bühl της Γερμανίας. Η εταιρεία έγινε τεχνολογικός ηγέτης της αγοράς με το πρώτο καινοτόμο προϊόν της, ένα συμπλέκτη ελατηρίου με διάφραγμα. Η LuK, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συμπλεκτών στον κόσμο και ένας ειδικός για τα τρένα, έγινε μέλος του Schaeffler το 1999.

VALEO

VALEO

Ο Γαλλικός οίκος ανταλλακτικών του VALEO group συμπληρώνει πλέον 100 χρόνια παρουσίας στην αυτοκίνηση και την κατασκευής ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1923 στο Saint-Ouen της Γαλλίας με πρώτο αντικείμενο τα σετ συμπλέκτη.
Ο τίτλος του γκρουπ "VALEO" επιλέχθηκε από τους μετόχους της εταιρίας το 1980.
Στην σύγχρονη εποχή, η VALEO είναι μέσα στις ηγέτιδες εταιρίες της παγκόσμιας παραγωγής ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης. Την τελευταία δεκαετία, ο Γαλλικός όμιλος επενδύει συνεχώς σε έρευνες για την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που αφορούν την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές των κατασκευαστών αλλά και των οδηγών.

AISIN

AISIN

Ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες στην κατασκευή ανταλλακτικών αυτοκινήτων Original Equipment, η AISIN διαθέτει πάνω από 94.748 υπαλλήλους σε 192 συνδεδεμένες παγκόσμιες θυγατρικές και κατέχει την 5η θέση στον κόσμο ως προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων OEM. Βασισμένο στη φιλοσοφία της «Πρώτης ποιότητας», ο Όμιλος Aisin προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν σχεδόν όλους τους τομείς που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων μετάδοσης κίνησης, των φρένων και των ανταλλακτικών κινητήρα. Η δύναμη του Ομίλου έγκειται στις ασύγκριτες, ολοκληρωμένες τεχνολογικές δυνατότητές του, οι οποίες συνδυάζουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων με τις δυνατότητες ανάπτυξης και παραγωγής. Ο Όμιλος Aisin εργάζεται για να ξεπεράσει τα όρια των τομέων των προϊόντων με μια νέα προοπτική για την οικοδόμηση προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας που οι πελάτες απολαμβάνουν για την ασφάλεια, την απόδοση, το σχεδιασμό και την άνεση τους.

AUTOFREN

AUTOFREN

Η AUTOFREN είναι ένας Ισπανός κατασκευαστής σε κιτ επισκευής για συμπλέκτες και φρένα.

NKK

NKK

NEXUS

NEXUS