Συσσωρευτές

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

VARTA

VARTA

Η VARTA - JOHNSON CONTROLS είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις μπαταρίες εκκίνησης αυτοκινήτων. Για να παραμείνουμε έτσι στο μέλλον, έχουμε έναν σαφή ρόλο: να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις ήδη καλύτερες μπαταρίες. Εκτός από τα υπερσύγχρονα συστήματα ανάπτυξης και κατασκευής, η Johnson Controls τοποθετεί καινοτόμα τεχνολογικά κέντρα που εργάζονται με συνέπεια στη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και της απόδοσης του προϊόντος. Χάρη στο ευρύ φάσμα των προϊόντων της, προσφέρει μπαταρίες για κάθε όχημα. Επιπλέον, η VARTA είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες μπαταριών παγκοσμίως, ιδιαίτερα όσον αφορά την ποιότητα, τη χρήση τεχνολογίας με προοπτική και τη συνειδητή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πόρων.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Panasonic

Panasonic

Η Panasonic είναι μια διεθνής εταιρεία, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο.

EXIDE

EXIDE

Στο τμήμα της, η EXIDE προσφέρει αυθεντικό εξοπλισμό και ανταλλακτικά για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, γεωργικές και θαλάσσιες εφαρμογές. Αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες για τα υβριδικά οχήματα και την αυτοκινητοβιομηχανία.