Τροχαλίες

Επιβατικά οχήματα

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Ruville

Ruville

Ως μέλος του ομίλου Schaeffler, διατηρεί συνεχώς επαφή με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, για να αναπτύξει νέες τεχνολογίες και να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία του συστήματος και της μηχανικής μαζί με τα προϊόντα από μια μόνο πηγή. Η Ruville παρέχει προϊόντα πρώτης κατηγορίας από διεθνείς κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και αξιόπιστους προμηθευτές σε μια παγκόσμια ελεύθερη αγορά. Είτε τα αυτοκίνητα είτε τα φορτηγά, όλα τα μέρη ελέγχονται εσωτερικά ή εξωτερικά, είτε μεμονωμένα είτε ως μέρος του συνόλου. Η τέλεια υλικοτεχνική υποστήριξη, η πρακτική ολοκλήρωση των διαδικασιών και τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα εξασφαλίζουν την ικανοποίηση και την ευαισθητοποίηση των πελατών.

INA

INA

Η INA, μέρος του ομίλου Schaeffler, επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη και παραγωγή κυλίνδρων και συρόμενων εδράνων καθώς και εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και κινητήριες μονάδες. Στην γκάμα μας μπορείτε να βρείτε τροχαλίες κτλ.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Η Febi Bilstein είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και οχημάτων παγκοσμίως.

SKF Group

SKF Group

Ο Όμιλος SKF είναι ο κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως στον τομέα των κυλίνδρων, των σφραγίδων, της μηχανικής και των συστημάτων λίπανσης.

GMB

GMB

GMB - Προμηθευτής αντλιών νερού, τροχαλιών και άλλων εξαρτημάτων.

SNR

SNR

Η SNR είναι σημαντικός παίκτης στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές, έχουν δείξει εμπιστοσύνη στην εμπειρία μας. Τα περισσότερα οχήματα στην Ευρώπη σήμερα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίες NTN-SNR. Στη συλλογή μας προσφέρουμε κυλίνδρους, ρουλεμάν, ράουλα, πλήρες καλώδια και άλλα.