Ανάρτηση

Φορτηγά

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
ZF SACHS

ZF SACHS

Η μητρική εταιρεία Sachs είναι μια διεθνής εταιρεία που διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στην Ισπανία, τη Σλοβακία, τη Βραζιλία, το Μεξικό και τη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής. Το κύριο πρόγραμμα παραγωγής ZF SACHS είναι ο συμπλέκτης για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Από τον Ιούνιο του 1997, το πρόγραμμα παραγωγής επεκτάθηκε και στην παραγωγή υδροδυναμικών μετατροπέων για φορτηγά, λεωφορεία και κατασκευαστικές μηχανές και από το 2000 στην γενική επισκευή των ζεύξεων επιβατικών αυτοκινήτων.

Magnum Technology

Magnum Technology

Η Magnum Technology προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αμορτισέρ, ελατηρίων, δοκοί αερίου και άλλων προϊόντων. Η παραγωγή ανταλλακτικών αντανακλά κυρίως την ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και τις υψηλές τεχνικές παραμέτρους. Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά των αμορτισέρ είναι τα ίδια με τα πρωτεύοντα. Η μάρκα Magnum Technology διανέμετε αποκλειστικά από την Inter Cars!

MONROE

MONROE

Η Monroe® Shocks and Struts, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σήματα στην αυτοκινητοβιομηχανία και τα επαγγελματικά οχήματα. Τα αμορτισέρ Monroe κατασκευάζονται υπό την επωνυμία της Tenneco.Ιδρύθηκε το 1916 στο Monroe, Mich. Από τον μηχανικό και επιχειρηματία August F. Meyer, η επιχείρηση έγινε Monroe Auto Equipment Company και αρχικά δημιούργησε αντλίες ελαστικών. Ο Meyer σύντομα προσέθεσε έναν συνεργάτη, τον τοπικό αντιπρόσωπο της Dodge, Charles S. McIntyre. Μέχρι το 1926, οι Meyer και McIntyre είχαν στρέψει την προσοχή τους στην ζήτηση για αυξημένη άνεση και έλεγχο του οδηγού. Αργότερα εκείνο το έτος εισήγαγαν το πρώτο Monroe "Shock Eliminator", το οποίο αντικατέστησε σύντομα τα δύσχρηστα ελατήρια μεταφοράς σε πολλά επιβατικά οχήματα. Εννέα δεκαετίες και εκατομμύρια πελάτες αργότερα, η μάρκα Monroe έχει καταστεί παγκοσμίως ως αναγνωρισμένο πρότυπο καινοτομίας και με άριστα προϊόντα στην κατηγορία ελέγχου οδήγησης.

KONI

KONI

http://www.koni.com/finder/

TRW Automotive

TRW Automotive

Η TRW Automotive είναι μια αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για 107 χρόνια. Εστιάζεται κυρίως στην προσωπική και λειτουργική ασφάλεια των αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύεται από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Προμηθεύει περισσότερους από 40 κατασκευαστές μεγάλων οχημάτων. Ως ηγέτης στην ασφάλεια των αυτοκινήτων, κατασκευάζει προηγμένα ενεργά συστήματα πέδησης, διεύθυνσης και ανάρτησης και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας επιβατών, συμπεριλαμβανομένων αερόσακων, ζωνών ασφαλείας και τιμονιού.

Continental Contitech

Continental Contitech

Η ContiTech, ειδικός στην καουτσούκ και την πλαστική τεχνολογία, είναι μια ξεχωριστή εταιρία Continental A.S. που εδρεύει στο Ανόβερο της Γερμανίας και περιλαμβάνει οκτώ εξειδικευμένους λειτουργικούς επιχειρηματικούς τομείς. Με προϊόντα και συστήματα Hightech, είναι ένας παγκόσμιος συνεργάτης ανάπτυξης και ένας άμεσος προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας και των διαφόρων άλλων βιομηχανιών. Με θυγατρικές εταιρείες με ξένη ιδιοκτησία, κατέχει συμμετοχή σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως, με έμφαση στην αποκεντρωμένη διαχείριση της μονάδας, η οποία φέρει την πλήρη ευθύνη για τα αποτελέσματα. Επιπλέον, συμμετέχει στην αναπτυξιακή σύμπραξη καθώς και συνεργάζεται για την οικονομική διαχείριση της Continental.

Phoenix

Phoenix

http://www.phoenix-airsprings.com/

PRIME-RIDE

PRIME-RIDE

http://www.prime-ride.com/

4max

4max

Η 4MAX περιλαμβάνει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Inter Cars SA. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες, που κατασκευάζουν προϊόντα για την μάρκα 4max, είναι γνωστά εργοστάσια που συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια με πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλοι οι συνεργάτες μας διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ποιότητας. Από το 2005 συμπληρώθηκε η γκάμα της 4MAX με την σειρά 4max ECOLINE από την INTER CARS SA σύμφωνα με την νέα ευρωπαϊκή οδηγία.
Το χαρτοφυλάκιο της 4MAX περιλαμβάνει προϊόντα όπως μπαταρίες, χημικά, είδη φανοποιίας, εξατμίσεις, ηλεκτρικά, αξεσουάρ, κ.α.

TES

TES

http://www.tes.pl/

Schomaecker

Schomaecker

http://www.schomaecker.de/

MFT - FEDERN

MFT - FEDERN

http://www.mft-federn.com/en/

Lesjofors

Lesjofors

Η LESJÖFORS προσφέρει την ευρύτερη γκάμα εμπορικών πηγών ελατηρίων, αντηρίδων αερίου και ελατηρίων εφοδιασμένων με εγγυημένη ποιότητα. Τα κυριότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα είναι η παραγωγή, η ποικιλία, η απόδοση και οι υπηρεσίες.