Ανταλλακτικά συστήματος διεύθυνσης, ρουλεμάν

Φορτηγά

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
LEMFÖRDER

LEMFÖRDER

Η LEMFÖRDER αποτελεί μέρος του γερμανικού ZF που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και παραγωγή εξαρτημάτων διεύθυνσης και εξαρτημάτων φρένων.

CEI

CEI

- Ελέγξτε τα εξαρτήματα

AUGER

AUGER

- Ελέγξτε τα εξαρτήματα

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Η Febi Bilstein είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και οχημάτων παγκοσμίως.

TRW Automotive

TRW Automotive

Η TRW Automotive είναι μια αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για 107 χρόνια. Εστιάζεται κυρίως στην προσωπική και λειτουργική ασφάλεια των αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύεται από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Προμηθεύει περισσότερους από 40 κατασκευαστές μεγάλων οχημάτων. Ως ηγέτης στην ασφάλεια των αυτοκινήτων, κατασκευάζει προηγμένα ενεργά συστήματα πέδησης, διεύθυνσης και ανάρτησης και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας επιβατών, συμπεριλαμβανομένων αερόσακων, ζωνών ασφαλείας και τιμονιού.

STR

STR

- Ελέγξτε τα εξαρτήματα

IMPERGOM

IMPERGOM

- Ελέγξτε τα εξαρτήματα

FAG

FAG

Για περισσότερα από 120 χρόνια, ο όμιλος Schaeffler, με τη μάρκα FAG, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ρουλεμάν ακριβείας για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη μηχανική και την αεροδιαστημική βιομηχανία.

SKF Group

SKF Group

Ο Όμιλος SKF είναι ο κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως στον τομέα των κυλίνδρων, των σφραγίδων, της μηχανικής και των συστημάτων λίπανσης.

BTA

BTA

Η γκάμα αυτού της BTA περιλαμβάνει: ρουλεμάν τροχών, έδρανα γραναζιών, καθίσματα άξονα οδήγησης, διασταυρώσεις, δακτυλίους στεγανοποίησης, στροφαλοφόρο άξονα, εκκεντροφόρους και άλλες σφραγίδες για ευρωπαϊκά, ασιατικά, αμερικανικά επιβατικά και φορτηγά οχήματα. Αποκλειστική μόνο στο Inter Cars!