Φίλτρα

Φορτηγά

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή

DONALDSON

Η Donaldson Company, Inc. είναι μια εταιρεία ολοκληρωμένης διήθησης που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία φίλτρων αέρα που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών / βιομηχανικών (κινητήρες, εξατμίσεις, μεταδόσεις, εξαερισμού σε ιδιωτικά οχήματα, υδραυλικές εφαρμογές), αεροδιαστημική (ελικόπτερα , αεροπλάνα), χημική, εναλλακτική ενέργεια (ανεμόμυλοι) και φαρμακευτικά προϊόντα.

KNECHT

KNECHT

Τα φίλτρα KNECHT αποτελούν μέρος του ομίλου MAHLE.

Baldwin Filters

FILTRON

FILTRON

Η FILTRON είναι κατασκευαστής και διανομέας φίλτρων στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε μηχανήματα και κινητήρες. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1982. Είναι μέλος του Ομίλου Affinia, μιας διεθνούς επιχείρησης της Cypress Group SE που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Η γκάμα της αποτελείται από περισσότερα από 2000 τύπους φίλτρων εργοστασιακής ποιότητας για σχεδόν όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Περισσότερουι από 1000 άνθρωποι εργάζονται για μας. Στην Πολωνική αγορά φίλτρων έχει μερίδιο 42%. Περισσότερα από τα μισά προϊόντα εξάγονται στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τη Ρωσία, την Ιταλία, το Bullshark, την Τσεχία, την Ουγγαρία, την Ουκρανία, την Αμερική και την Αφρική.

BOSS FILTERS

BOSS FILTERS

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].