Μίζα, εναλλάκτης

Φορτηγά

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

VALEO

VALEO

VALEO - πωλήσεις και παραγωγή των εξαρτημάτων αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εξαρτήματα και κλειδαριές για αυτοκίνητα (καλοριφέρ, συμπλέκτες, φώτα και είδη φωτισμού, υαλοκαθαριστήρες, κλειδαριές, διακόπτες, θερμοστάτες, θερμοστοιχεία, αντλίες νερού, φίλτρα καμπίνας ...). Το aftermarket χωρίζεται σε 2 τμήματα: το πρώτο είναι αφιερωμένο στους αντιπροσώπους ανταλλακτικών (διανομείς, υπηρεσίες, αυτοκέντρα) και το δεύτερο εστιάζει σε γνήσια ανταλλακτικά.

Hella

Hella

Η Behr Hella Service - ειδικός σε θερμική διαχείριση για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά, με περισσότερα από 6000 προϊόντα ποιότητας σε περισσότερες από 20 ομάδες προσφέρει απαράμιλλη κάλυψη στην αγορά! Οι πελάτες επωφελούνται από την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο επάρκειας στην παροχή τεχνικών πληροφοριών.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Lucas

Lucas

CAR GO

CAR GO