Μπαταρίες, λάμπες

Φορτηγά

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική περιοχή της Robert Bosch GmbH. Η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού αυτοκινήτων παγκοσμίως σε οχήματα παγκόσμιας κλάσης. Η δευτερογενής αγορά αυτοκινήτων προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες aftermarket που ανήκουν στην κορυφαία θέση στον κόσμο. Προσφέρει στους πελάτες της, τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλής αξίας και πειστική ποιότητα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν: ανταλλακτικά και αξεσουάρ, εξοπλισμό εξυπηρέτησης, υπηρεσία αυτοκινήτων Bosch, εκπαίδευση και πληροφορίες ESI [tronic].

4max

4max

Η 4MAX περιλαμβάνει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Inter Cars SA. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες, που κατασκευάζουν προϊόντα για την μάρκα 4max, είναι γνωστά εργοστάσια που συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια με πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλοι οι συνεργάτες μας διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ποιότητας. Από το 2005 συμπληρώθηκε η γκάμα της 4MAX με την σειρά 4max ECOLINE από την INTER CARS SA σύμφωνα με την νέα ευρωπαϊκή οδηγία.
Το χαρτοφυλάκιο της 4MAX περιλαμβάνει προϊόντα όπως μπαταρίες, χημικά, είδη φανοποιίας, εξατμίσεις, ηλεκτρικά, αξεσουάρ, κ.α.

VARTA

VARTA

Η VARTA - JOHNSON CONTROLS είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις μπαταρίες εκκίνησης αυτοκινήτων. Για να παραμείνουμε έτσι στο μέλλον, έχουμε έναν σαφή ρόλο: να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις ήδη καλύτερες μπαταρίες. Εκτός από τα υπερσύγχρονα συστήματα ανάπτυξης και κατασκευής, η Johnson Controls τοποθετεί καινοτόμα τεχνολογικά κέντρα που εργάζονται με συνέπεια στη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και της απόδοσης του προϊόντος. Χάρη στο ευρύ φάσμα των προϊόντων της, προσφέρει μπαταρίες για κάθε όχημα. Επιπλέον, η VARTA είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες μπαταριών παγκοσμίως, ιδιαίτερα όσον αφορά την ποιότητα, τη χρήση τεχνολογίας με προοπτική και τη συνειδητή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πόρων.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Η Magneti Marelli είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως κατασκευαστής και διανομέας ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

OSRAM

OSRAM

Η OSRAM είναι ο Νούμερο 01 παγκοσμίως για εφαρμογές στον τομέα του φωτισμού αυτοκινήτων και την προμήθεια πρωτότυπων εξαρτημάτων για όλους τους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων και προβολείς αυτοκινήτων.

Hella

Hella

Η Behr Hella Service - ειδικός σε θερμική διαχείριση για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά, με περισσότερα από 6000 προϊόντα ποιότητας σε περισσότερες από 20 ομάδες προσφέρει απαράμιλλη κάλυψη στην αγορά! Οι πελάτες επωφελούνται από την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο επάρκειας στην παροχή τεχνικών πληροφοριών.

VIGNAL

VIGNAL

- Λαμπτήρες

ASPOCK

ASPOCK

- Λαμπτήρες