Ψύξη

Φορτηγά

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
OMP

OMP

Truck-teQ

Truck-teQ

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Η Febi Bilstein είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και οχημάτων παγκοσμίως.

Ruville

Ruville

Ως μέλος του ομίλου Schaeffler, διατηρεί συνεχώς επαφή με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, για να αναπτύξει νέες τεχνολογίες και να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία του συστήματος και της μηχανικής μαζί με τα προϊόντα από μια μόνο πηγή. Η Ruville παρέχει προϊόντα πρώτης κατηγορίας από διεθνείς κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και αξιόπιστους προμηθευτές σε μια παγκόσμια ελεύθερη αγορά. Είτε τα αυτοκίνητα είτε τα φορτηγά, όλα τα μέρη ελέγχονται εσωτερικά ή εξωτερικά, είτε μεμονωμένα είτε ως μέρος του συνόλου. Η τέλεια υλικοτεχνική υποστήριξη, η πρακτική ολοκλήρωση των διαδικασιών και τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα εξασφαλίζουν την ικανοποίηση και την ευαισθητοποίηση των πελατών.

DIESEL Technic

DIESEL Technic

Nissens

Nissens

Η Nissens ειδικεύεται στην παραγωγή και την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων και πυκνωτών για την αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η σειρά καλύπτει τα περισσότερα μοντέλα. Παρέχει εξαρτήματα OE για τα PSA, SAAB, Fiat, Mazda, VW, Toyota, Honda, Scania, Lamborghini και Aston Martin.

Hella

Hella

Η Behr Hella Service - ειδικός σε θερμική διαχείριση για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά, με περισσότερα από 6000 προϊόντα ποιότητας σε περισσότερες από 20 ομάδες προσφέρει απαράμιλλη κάλυψη στην αγορά! Οι πελάτες επωφελούνται από την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο επάρκειας στην παροχή τεχνικών πληροφοριών.

HIGHWAY