Συμπλέκτες

Φορτηγά

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
ZF SACHS

ZF SACHS

Η μητρική εταιρεία Sachs είναι μια διεθνής εταιρεία που διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στην Ισπανία, τη Σλοβακία, τη Βραζιλία, το Μεξικό και τη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής. Το κύριο πρόγραμμα παραγωγής ZF SACHS της Σλοβακίας είναι ο συμπλέκτης για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Από τον Ιούνιο του 1997, το πρόγραμμα παραγωγής επεκτάθηκε και στην παραγωγή υδροδυναμικών μετατροπέων για φορτηγά, λεωφορεία και κατασκευαστικές μηχανές και από το 2000 στην γενική επισκευή των ζεύξεων επιβατικών αυτοκινήτων.

VALEO

VALEO

Ο Γαλλικός οίκος ανταλλακτικών του VALEO group συμπληρώνει πλέον 100 χρόνια παρουσίας στην αυτοκίνηση και την κατασκευής ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1923 στο Saint-Ouen της Γαλλίας με πρώτο αντικείμενο τα σετ συμπλέκτη.
Ο τίτλος του γκρουπ "VALEO" επιλέχθηκε από τους μετόχους της εταιρίας το 1980.
Στην σύγχρονη εποχή, η VALEO είναι μέσα στις ηγέτιδες εταιρίες της παγκόσμιας παραγωγής ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης. Την τελευταία δεκαετία, ο Γαλλικός όμιλος επενδύει συνεχώς σε έρευνες για την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που αφορούν την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές των κατασκευαστών αλλά και των οδηγών.

LUK

LUK

Το 1965, οι αδελφοί Schaeffler ίδρυσαν τη LuK "Lamellen- und Kupplungsbau GmbH" στο Bühl της Γερμανίας. Η εταιρεία έγινε τεχνολογικός ηγέτης της αγοράς με το πρώτο καινοτόμο προϊόν της, ένα συμπλέκτη ελατηρίου με διάφραγμα. Η LuK, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συμπλεκτών στον κόσμο και ένας ειδικός για τα τρένα, έγινε μέλος του Schaeffler το 1999.

NEXUS

NEXUS

- Συμπλέκτης

KONGSBERG AUTOMOTIVE

KONGSBERG AUTOMOTIVE

FTE

FTE

KNORR-BREMSE

KNORR-BREMSE

- Έλεγχος

WABCO

WABCO

- Έλεγχος

XYZ?

- Έλεγχος