Τροχαλία και ιμάντες

Φορτηγά

Προς το παρόν, η προσφορά μας είναι πάνω από 750.000 προϊόντα από περισσότερους από τους 170 μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο. Αυτή η προσφορά συνεχώς συμπληρώνεται για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Πίσω στη συλλογή
Dayco

Dayco

Η Dayco είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή του συστήματος μεταφοράς. Παρέχει μια προηγμένη τεχνική λύση για τους πελάτες της, κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα των συστημάτων ημέρας, επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων.

INA

INA

Η INA, μέρος του ομίλου Schaeffler, επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη και παραγωγή κυλίνδρων και συρόμενων εδράνων καθώς και εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και κινητήριες μονάδες. Στην γκάμα μας μπορείτε να βρείτε τροχαλίες κτλ.

SKF Group

SKF Group

Ο Όμιλος SKF είναι ο κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίως στον τομέα των κυλίνδρων, των σφραγίδων, της μηχανικής και των συστημάτων λίπανσης.

Continental Contitech

Continental Contitech

Η ContiTech, ειδικός στην καουτσούκ και την πλαστική τεχνολογία, είναι μια ξεχωριστή εταιρία Continental A.S. που εδρεύει στο Ανόβερο της Γερμανίας και περιλαμβάνει οκτώ εξειδικευμένους λειτουργικούς επιχειρηματικούς τομείς. Με προϊόντα και συστήματα Hightech, είναι ένας παγκόσμιος συνεργάτης ανάπτυξης και ένας άμεσος προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας και των διαφόρων άλλων βιομηχανιών. Με θυγατρικές εταιρείες με ξένη ιδιοκτησία, κατέχει συμμετοχή σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως, με έμφαση στην αποκεντρωμένη διαχείριση της μονάδας, η οποία φέρει την πλήρη ευθύνη για τα αποτελέσματα. Επιπλέον, συμμετέχει στην αναπτυξιακή σύμπραξη καθώς και συνεργάζεται για την οικονομική διαχείριση της Continental.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Η Febi Bilstein είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και οχημάτων παγκοσμίως.

DIESEL Technic

DIESEL Technic

Ruville

Ruville

Ως μέλος του ομίλου Schaeffler, διατηρεί συνεχώς επαφή με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, για να αναπτύξει νέες τεχνολογίες και να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία του συστήματος και της μηχανικής μαζί με τα προϊόντα από μια μόνο πηγή. Η Ruville παρέχει προϊόντα πρώτης κατηγορίας από διεθνείς κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και αξιόπιστους προμηθευτές σε μια παγκόσμια ελεύθερη αγορά. Είτε τα αυτοκίνητα είτε τα φορτηγά, όλα τα μέρη ελέγχονται εσωτερικά ή εξωτερικά, είτε μεμονωμένα είτε ως μέρος του συνόλου. Η τέλεια υλικοτεχνική υποστήριξη, η πρακτική ολοκλήρωση των διαδικασιών και τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα εξασφαλίζουν την ικανοποίηση και την ευαισθητοποίηση των πελατών.