QS PROFESSIONAL

Επαγγελματική λύση λογισμικού για τη διαχείριση και διαχείριση συμβολαίων αυτοκινήτων, που αναπτύχθηκε από την Inter Cars σε συνεργασία με τις γνωστές εταιρείες Dat Czech, TecDoc και Indas.
 
Το QS Professional έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η διασύνδεση πολλών ξεχωριστών μονάδων σε ένα σύστημα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία και εξοικονομώντας χρόνο.
 
Η επιλογή του οχήματος και των ανταλλακτικών πραγματοποιείται με βάση τις αναγνώσεις κώδικα VIN και συνοδεύεται από εκτεταμένη τεχνική τεκμηρίωση, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων. Αυτό αποτρέπει πιθανά λάθη κατά τον προσδιορισμό του σωστού μέρους. Μετά την αναγνώριση του οχήματος και των ανταλλακτικών σας, θα κάνετε υπολογισμούς αρκετές φορές σύμφωνα με τις καθορισμένες ώρες που ορίζει ο κατασκευαστής του οχήματος.
 
 
Το λογισμικό είναι επίσης συνδεδεμένο σε απευθείας σύνδεση με τις αποθήκες Inter Cars, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα ποια εξαρτήματα και ποιες εναλλακτικές λύσεις τους είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή. Στο τέλος, κάθε υπολογισμός αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων, έτσι ώστε στην επόμενη επίσκεψη, το μόνο που χρειάζεται να εισάγετε είναι το VIN ή VPS του οχήματος, και ξέρετε ακριβώς τις επισκευές που έχουν κάνει στο παρελθόν.
 
Ολόκληρη η λύση λογισμικού QS Professional αποτελείται από πολλές διασυνδεδεμένες μονάδες. Μερικοί από εσάς έχουν ήδη συναντήσει την πρακτική επισκευής αυτοκινήτων επειδή είναι εμπορικά διαθέσιμες αλλά έχουν τροποποιηθεί περαιτέρω για χρήση σε SW QS Professional. Οι άλλες ενότητες είναι το αποτέλεσμα της ανάπτυξης της Inter Cars.
 
 
Ενότητες:
 
Υπολογιστής IC: το λογισμικό SilverDAT ® II (λογισμικό για τον υπολογισμό κόστους με την ακριβή επισκευή οχημάτων που υποδεικνύεται από τις πρότυες ώρες του κατασκευαστή. Διαβάστε περισσότερα για αυτό το λογισμικό στο τέλος αυτού του άρθρου) και TecDoc (Inter Cars). Ο υπολογιστής IC συνδέεται απευθείας με το ηλεκτρονικό κατάστημα Inter Cars - IC Web Cat.
CARIS: αρθρωτό λογισμικό για εργασίες συντήρησης. Περιλαμβάνει μια σειρά από ενότητες όπως π.χ. παραγγελία και τιμολόγηση, την οικονομική μονάδα, τους πελάτες και τη διαχείριση των οχημάτων, την παρακολούθηση και την απογραφή, την διάθεση των προϊόντων, την κατάσταση των αποθεμάτων, την απογραφή, αλλά και την διαχείριση υπηρεσιών - ανάθεση στον εργαζόμενο, την παραγωγικότητα του υπαλλήλου.
 
Τα βασικά οφέλη του QS Professional είναι:
 
η διαχείριση παραγγελιών
εξοικονόμηση χρόνου και κόστους όταν:
γίνεται η παραγγελία των ανταλλακτικών - η διαχείριση της αποθήκης, η αυτόματη παραγγελία, η διαθεσιμότητα στο διαδίκτυο
η ταυτοποίηση ανταλλακτικών - η ακριβής ταυτοποίηση εξαρτημάτων με βάση τον κωδικό VIN
την εκτέλεση της σύμβασης - μέσα σε λίγα λεπτά από τον επαγγελματικό υπολογισμό με βάση τις ώρες εργασίας του κατασκευαστή που αναγνωρίζονται από την ασφαλιστική εταιρεία
τιμολόγηση - διαφανές τιμολόγιο με κατανομή εργασιών και ανταλλακτικών = μεγαλύτερη διαφάνεια της προμήθειας για τον τελικό πελάτη
δημιουργία βάσης δεδομένων πελατών
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο πωλήσεων ή το πλησιέστερο υποκατάστημα Inter Cars.
 
 
 
Περισσότερα για το SilverDAT® II:
 
 
 
Λογισμικό που υπολογίζει με ακρίβεια το κόστος επισκευής του οχήματος σύμφωνα με τις καθορισμένες από τον κατασκευαστή τεχνολογίες. Η βάση δεδομένων, η οποία ενημερώνεται συνεχώς, περιλαμβάνει επισκευές και συντήρηση δεδομένων για περισσότερες από εκατό χιλιάδες εκδόσεις των μηχανοκίνητων οχημάτων, που περιέχονται στα 1.720 είδη για τα επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά εμπορικά οχήματα, φορτηγά και μοτοσικλέτες.
 
Από τη ® SilverDAT δεδομένων ΙΙ και την πλατφόρμα πληροφοριών, τα δεδομένα που αποστέλλονται από υπολογισμούς διόρθωσης των οχημάτων και σχετικές φωτογραφίες των ασφαλιστικών εκδηλώσεις σε εξωτερικές εφαρμογές μπορούν επίσης να αποστέλλονται ηλεκτρονικά, απευθείας ή μέσω της εφαρμογής Internet DATNet ®, τα συστήματα διαχείρισης αντιπροσώπων ή απευθείας σε ασφαλιστικές εταιρείες.
 
Πλεονεκτήματα του υπολογισμού του κόστους επισκευής οχημάτων SilverDAT II:
 
 
ακριβής ένδειξη όλων των παραλλαγών του τυποποιημένου, πρόσθετου και επιπλέον εξοπλισμού ανάλογα με την περίοδο παραγωγής ·
γραφικά με απαράμιλλη ανάλυση, όπως εκείνα που χρησιμοποιούνται από τους ηλεκτρονικούς καταλόγους των κατασκευαστών.
Προσφέρονται ομάδες συναρμολόγησης για να υποδείξετε την έκταση της επισκευής.
η δυνατότητα υπολογισμού του κόστους τακτικής εξυπηρέτησης, μηχανικών επισκευών και συντήρησης και ζωγραφικής
συνεχής απεικόνιση της τρέχουσας τιμής και του αριθμού και του ποσού του κατασκευαστικού στοιχείου για επισκευή.
Μονάδα εργασιών συντήρησης από τον κατασκευαστή για τη συμπλήρωση του υπολογισμού της επισκευής σε περίπτωση προκαθορισμένης επιθεώρησης σέρβις.
Αυτόματη αξιολόγηση των οφελών της επισκευής του σώματος έναντι σημεία ανταλλαγής σκελετού.
χωριστό υπολογισμό της βλάβης από γυαλί ·
επιλογή μεταξύ δύο μεθόδων βερνικώματος (σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή ή DAT Σύμφωνα με το σύστημα Eurolak υλικό σημείο) με τη δυνατότητα να υπολογίζει και να συνεργαστεί με διαφορετικές ποιότητες βερνίκι - ακριβής υπολογισμός κατανάλωσης
 
- Το SilverDAT ® II είναι αποδεκτό από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στο εξωτερικό, πολλές από τις οποίες την επιλέγουν ως ίδιο σύστημα κλιμάκωσης · επιπλέον, ένα επαγγελματικό σύστημα αποτίμησης οχημάτων · οι υπολογισμοί επισκευής οχημάτων SilverDAT ® II ή το εκτιμώμενο κόστος επισκευών ολοκληρώνονται σε λίγα λεπτά.